1122
Welkom bij 
Angeloslight

Afsluiten voor de energie van anderen

Eigen ervaring leert dat je jezelf niet geheel kunt afsluiten voor de energie van anderen. Energie die jij van anderen ''oppikt'' heeft in de meeste gevallen een effect op jou, zeker mensen die gevoelig zijn. Denk hierbij aan je humeur en kwaaltjes die jij krijgt, doordat je met anderen in aanraking komt en zo geheel onbewust de energie mee neemt die niet van jou is. Door de energie van anderen kun je last krijgen, van het plots omslaan van je humeur , slecht tot geen slapen , of zelfs lichamelijke kwalen over nemen waar je normaal geen last van hebt. Verstandig is het dan ook om dit dagelijks voor jezelf in de gaten te houden. Wees opmerkzaam wanneer je plots in humeur veranderd , slechter gaat slapen of zelfs depressieve gedachtes krijgt, die jij normaal gesproken niet ervaart. 

 

Bescherming

Ook hier draait het om visualisatie. Proberen te visualiseren om jezelf in een bol van puur wit licht te zetten en de gedachten in jezelf uitspreekt dat alle energie van buiten niet wordt doorgelaten. Oefening baart kunst. Geef niet snel op door na een of twee maal te denken dat het niet lukt. Sta er ook voor open en wees bewust in wat jij op dat moment doet, doe dit niet terwijl je ondertussen een boterham probeert te eten. Dit zou je dagelijks kunnen doen , wanneer je opstaat bijvoorbeeld.

Blijf altijd kalm en wees je bewust dat de energie en de daarbij behorende gedachtes , humeur verandering , niet van jou zijn. Door het terug sturen van deze energie( en) naar waar het ook vandaan komt. Doe dit in gedachten of spreek het uit( 3 maal ). Je hoeft niet te weten bij wie wat hoort, het is immers van belang dat jij weer een schoon energieveld krijgt en alleen energie bezit die bij jou hoort. 

( Alle energie die niet van mij is , stuur ik terug naar diegene waar het vandaan komt )

( 3 maal )