1122
Welkom bij 
Angeloslight

  Echte "bezoeksdromen" zijn heel gemakkelijk te identificeren omdat ze heel anders zijn dan "normale dromen".  

1: Het belangrijkste punt van een bezoekdroom is dat het 'echt' voelt. Het zal ook heel levendig zijn.  Het zal niet vervagen met het ochtendlicht.  

2: Ze zijn zo echt en levendig dat je niet hoeft te vragen of het echt of niet echt is.  Je zult het in je hart voelen - je zal het weten dat het echt was wanneer je wakker word. 

3: Omdat ze zo echt en zo levendig zijn, onthoud je de bezoekersdromen heel duidelijk voor jaren, misschien voor de rest van je natuurlijke leven!  

4: De persoon of het dier komt normaal gesproken in de droom gezond en gedragen op een liefdevolle manier voor.  Ze zullen zelden ziek of gewond raken.  Ze zullen nooit boos, teleurgesteld, depressief zijn.  Zij zullen "volledig, compleet en perfect" zijn, omdat ze nu in vrede zijn en alleen terugkomen om u of hun aanwezigheid te verzekeren. 

5: Of ze in de droom met u spreken, zullen ze nog steeds duidelijk communiceren.

6: Het is niet gemakkelijk voor de overleden liefdes om een ​​droom in te gaan.  Ze komen met een doel, en ze zullen het bericht overbrengen en dan weg zijn.Je zult kunnen ervaren dat de boodschap vaak op een non verbale manier uitdragen wordt.

7: meestal vallen hun boodschappen in de categorie van "geruststelling". Ze komen om je te laten weten dat ze goed zijn en dat ze willen dat je blij bent.  Soms zullen ze met een waarschuwing komen;  Als u een waarschuwing geeft, zullen zij u liefdevolle steun geven en u zal zich gerust voelen door hun aanwezigheid. 

8: Na een bezoeksdroom, wanneer je wakker wordt, wordt je vaak gevuld met een gevoel van vrede en liefde.  Je kan zelfs een traan schieten, wat normaal is.

Als je een bezoeksdroom hebt ervaren, hoop ik dat je in staat ben geweest om te begrijpen en te accepteren van de steun en liefde die jou overleden geliefde jou gegeven heeft.