1122
 
 
 

Je kunt jezelf gedurende een deel van de dag en of tijdens de slaap aarden (elektrisch verbonden raken met de aarde) met behulp van eenvoudige technieken. Merk op dat zolen van armen en voeten de meest geleidende gebieden op het oppervlak van het menselijk lichaam zijn.

Blootsvoets lopen is de gemakkelijkste en goedkoopste optie!

Een andere definitie van aarden is het opbouwen van een sterke basis in kennis en ervaring.  Wanneer je een goede aarding bij een bepaald onderwerp ontvangt, bent je beter in staat om meer verantwoordelijkheden aan te pakken of voor gevorderde studie te gaan, je bent dus beter in staat geconcentreerd te zijn en te blijven, waardoor je beter kunt presteren. Dit geldt natuurlijk niet alleen op het sociale vlak, maar ook op je geestelijke innerlijke vermogen. Wanneer je je beter in je ''vel'' zit, gaan de dingen ook beter!

Spiritueel gezien betekent aarding dat we ons aarden op Moeder Aarde.  Je legt aarding vast door visualisatie-oefeningen te gebruiken om overtollige energie naar de grond te sturen. Daarom is het het beste dat je leert jezelf te gronden, zodat je geen tekenen van ongegrondheid begint te vertonen.

Door niet geaard te zijn , te zijn gegrond heb je het gevoel dat je geen '' feeling '' hebt met de realiteit. Het voelt alsof je niet je normale zelf bent. Los staat. Tot het uiterste genomen, niet goed geaard zijn kan je doen van het overdrijven van je problemen, je verbeeldingskracht is wat meer overdreven en je bent bijzonder gevoelig.  Omdat je onnodig veel energie verbruikt, ervaar je (extreme)uitputting.  Andere tekenen die bijdragen aan een gevoel van uitputting zijn angstig, bezorgd, rusteloos zijn duidelijke redenen.

intuitie, helende handen , healing energie , healing, helenOm te aarden kun je deze oefening uitvoeren. Neem de tijd, oefen vaak en heb geduld. Oefening: Breng je toppen van de linkerduim en wijsvinger bij elkaar.