1122
Welkom bij 
Angeloslight

Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei”  en “Ki”. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor levensenergie.  Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met het sturen van deze kosmische energie. We zijn in staat om bij onze geboorte deze energie vrij op te nemen en door te geven. Reiki is een geneeswijze die al eeuwen oud is en die iedereen bewust kan leren toepassen. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan  energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans wordt hersteld.

Waar Reiki stroomt wordt datgene wat ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat verminderd. Het oplossen of laten verdwijnen van ernstige aandoeningen of ziektes is niet reikend om uw daarmee met reiki te laten behandelen. Door handoplegging op pijnlijke plekken kunnen we de pijn uit die zones verminderen. Je zou het kunnen aanvoelen als een zachte bries een warmte op bepaalde plekken of heel het lichaam/trillingen. Anderen voelen daarin tegen niets. 

 

 '' De een heeft bewijs nodig de ander heeft vertrouwen ''