1122
 
 
                    

Ik ben te vinden in een aantal Facebook groepen om zo nu en dan kaartleggingen te geven, geheel gratis. Je kun mij hierop volgen door vrienden te worden. Door middel van het onderstaand formulier kun je een kaartreading aanvragen. Hieraan zijn kosten verbonden. Ik reken niet in tijd wat de meeste wel doen, wat je vraag ook is, ik zal je voor een vast bedrag je te woord staan en daarbij helpen.

Bij het invullen van het onderstaand formulier is het belangrijk aan te geven voor welke situatie je een (kaart) reading wilt aanvragen. Zoals: Werk gerelateerd , familie etc. Wanneer de aanvraag binnen is gekomen zal ik zo tijdig mogelijk contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. We gaan dan samen in overleg, over hoe je de uitkomst wilt ontvangen. Dit kan namelijk per mail , tijdens privébericht op Facebook etc. Je hoeft er fysiek en live er niet voor thuis te blijven!