1122
Welkom bij 
Angeloslight

Stel:


Je loopt een spirituele winkel binnen en ziet de wand waar de verschillende soorten orakeldecks op het schap tentoongesteld staan. De keuze is geheel aan jou. Waar voel jij je het meest tot aangetrokken? Je kijkt een aantal keer aan de voor en achterkant en je besluit vervolgens dat deck mee te nemen. Gefeliciteerd! met je aankoop van je misschien wel eerste kaartendeck. Maar wanneer je begint met het schudden van de kaarten en je voor jezelf of een dierbare een kaartje wil gaan pakken bedenk dan wel. Alles is energie. Aan alles zit energie. Ook aan die pas gekochten kaarten die je in je handen hebt. Bij een aantal decks , wordt er in het bijkomend

boek (je) wel beschreven hoe je het deck schoon moet maken , alvorens dat je er gebruik van maakt. Wanneer dit niet het geval is en je dus vreemd bent in de kaartendecks maar wel wilt beginnen een aantal tips. Maak het vooral eigen. Door je eigen gevoel , interpretatie en goede intentie op jou kaartendeck te belichten, wordt jou energie afgestemd op jouw pas gekochten kaartendeck. Ga af op je intuïtie!

 Laat de kaarten door je handen heen gaan , voel ze , lees ze , leg ze neer , pak ze op. neem ze desnoods mee. Het is jouw kaartendeck en van niemand anders. Alleen jij bent in het bezit van de energie wat er in jou kaartendeck gaat zitten, niemand anders. Hier gaat alles op intuïtie. Vraag de Engelen desnoods om hulp om je bij te staan. Het is belangrijk dat het jou kaartendeck wordt en jou goedwillende , in liefde en licht gegeven intenties in de kaarten gaan zitten. Dit alles doe je ter voorbereiding op het gebruik van jou kaartendeck.

Het is belangrijk , je kaarten naar iedere legging te reinigingen. Maak hier een gewoonte van en niet een dingetje. Je zult er echt veel liefde , energie , raad en kracht uit kunnen halen!

Succes!