1122
 
 
                    
Liefde & Licht

De vraag die een aantal mensen bezig zouden kunnen houden ,  is er leven na de dood? Ik weet niet of dat een '' echt '' leven is, zoals wij als mensen hebben , er is wel meer. er is een ander wereld, na dit bestaan. Het is geen fysiek leven , met een fysiek lichaam. Het wordt in verschillende , gedaantes en vormen aangeduid en toegelicht. Het is erg lastig om er een definitie aan te geven , omdat men deze geesten , gedaantes , entiteiten verschillend wordt waargenomen. Mijn zienswijze is het zien van een licht, wit doorlatend. Ik krijg niet gelijk informatie , of andere dergelijke vormen van het laten zien dat zij er zijn,  ik zie het , ik zie ze. Soms zijn het er veel , soms een enkele. Ik roep ze niet op , ik ga er niet voor zitten , ze komen, sommige blijven '' hangen '' en andere blijven maar dolen. Dolen, rondhangen in ruimtes, huizen en andere plekken. Het niet doorgaan, ook wel nog niet naar het licht gestuurd zijn genoemd.